Ovo su Naša vina

Silvanac Zeleni

Kvalitetno suho vino, kontroliranog zemljopisnog podrijetla svetojanskog  vinogorja. Zelenkasto žute je boje, izražajne sortne arome i skladna i puna okusa s blagim gorkastim svršetkom. Sadrži od 11,5 do 12,5 vol. postotaka alkohola i od 5.5 do 6.5 g/l ukupnih kiselina. Fermentira i dozrijeva u velikoj stogodišnjoj hrastovoj bačvi. Najbolje prija uz bolja jela od bijelog mesa i plemenite morske i slatkovodne ribe, a slaže se i uz teža mesna jela, svinjetinu, janjetinu, razne pečenke, pa je idealno za uživanje na dužim svečanostima. Serviranje: 12°C.

Muškatel

Kvalitetno suho vino, kontroliranog zemljopisnog podrijetla svetojanskog vinogorja, kojeg čini 50 posto muškata ottonela, 20 posto graševine te po 15 posto šipelja i kraljevine. Vino krase zelenkasto žuta boja, fina, dobro ali nenametljivo izražena muškatna aroma i plemenit puni okus sa znakovitim blagim gorkastim završetkom. Sadrži  od 11,5 do 13,5 vol. postotaka alkohola i od 5,5 do 7g/l ukupnih kiselina. Fermentira i dozrijeva u velikoj stogodišnjoj hrastovoj bačvi. Osobito je užitno s boljim jelima od bijelog mesa, s plemenitom kuhanom i pečenom ribom, a može se poslužiti i uz desert. Serviranje: 10-12°C

Cuvée

Suho bijelo vino komponirano od starih svotojanskih sorata. Žuto zelenkaste je boje, nenaglašene i ugodne vinske arome i skladnog punog okusa. Sadrži od 10.5 do 12.5 vol. postotaka alkohola i od 6 do 7.5 g/l ukupnih kiselina. Fermentira i dozrijeva u velikoj stogodišnjoj hrastovoj bačvi . Vino je bolje kakvoće od deklarirane. Prija uz različita jela od bijelog mesa i uz teža mesna jela, svinjetinu, janjetinu,teletinu.  Serviranje:10-12°C.